Doma Aktualno Zaletel se je avtobus in pobegnil. Je kdo kaj videl?

Zaletel se je avtobus in pobegnil. Je kdo kaj videl?

Fotografija je simbolična.

V popoldanskem času v sredo na območju Zagorja ob Savi so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z manjšo poškodbo zaradi povoženja divjadi. Policisti so skladno z določili ZPrCP odstopili od ugotavljanja dejstev in okoliščin prometne nesreče ter udeležencu izdali Obvestilo.

Policiste so v Zagorju obvestili o prometnem dogodku, ko je zaradi sunka vetra prevrnilo prometno signalizacijo na vozišče regionalne ceste, pri tem pa je poškodovala mimovozeče vozilo.

Na regionalni cesti Selo pri Zagorju se je predvčerajšnjim popoldan zgodila nesreča pri gradbišču. Neznani voznik z neznanim vozilom je trčil v avtobus in pri trčenju odpeljal s kraja nesreče, ne da bi izpolnil svoje obveznosti do udeleženega v nesreči.

Policisti pozivamo morebitne priče prometne nesreče, da policistom Policijske postaje Zagorje ob Savi pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče. Le to lahko storijo tako, da se zglasijo na Policijski postaji Zagorje ob Savi ali pokličejo na tel. št. 03 56 83 400 ali anonimni telefon 080 – 1200.

Prav tako v Zagorju so včeraj policisti preiskovali sum kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe in z zbiranjem obvestil še nadaljujejo. Svoje ugotovitve bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Občan se je zglasil na PP Zagorje ob Savi in povedal, da že dolgo ni videl soseda in se boji, da je z njim kaj narobe. Policisti so preverili sum pogrešane osebe in ugotovili, da je z osebo vse v redu.

Včeraj je na policijsko postajo v Zagorju prišla občanka, ki je v Orehovici z vozilom zbila srno, pri

tem pa izgubila reg. tablico LJ 451-VL. Policisti dogodek zabeležijo z uradnim zaznamkom. Morebitnega najditelja izgubljene registerske tablice pozivamo, da o tem obvesti Policijo.

Policisti so bili včeraj obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za majhno materialno škodo in voznika ter vozili so izpolnjevali pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so policisti na kraju odstopili od ogleda kraja prometne nesreče. Udeležencem so bila izdana obvestila o odstopu.

Patrulja je bila obveščena o nepravilno parkiranem vozilu v Hrastniku. Na kraju so policisti ugotovili dve kršitvi nepravilnega parkiranja, zaradi česar so zoper lastnike vozil ustrezno ukrepali.

Print Friendly, PDF & Email