Doma Aktualno Zaletela se je v tri ustavljena vozila

Zaletela se je v tri ustavljena vozila

Fotografija je simbolična.

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj okoli 15.45 obveščena o prometni nesreči na glavni cesti Kisovec – Izlake. Zagorski policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti in do naleta v tri ustavljena vozila. Promet je bil za čas ogleda kraja prometne nesreče oviran in urejen izmenično enosmerno, zoper kršiteljico sledi plačilni nalog zaradi kršitve 45. člena Zakona o varnosti cestnega prometa. V prometni nesreči so štiri osebe utrpele lahke telesne poškodbe in bile z reševalnimi vozili prepeljane v nadaljnjo zdravstveno oskrbo. V prometni nesreči so posredovali tudi gasilci Prostovoljno gasilsko društvo Zagorje-mesto in Gasilska brigada Trbovlje.

V času od 22. 4. 2018 do 25. 4. 2018 je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika oziroma policijo. Za voznikom policisti še zbirajo obvestila.
Na območju Ljubljane so trboveljski policisti dvema osebama zasegli neznano snov za katero sumimo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bomo zoper njiju izvedli prekrškovni postopek.

Včeraj so hrastniški policisti ob 16. uri občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Print Friendly, PDF & Email