Doma Aktualno Žalila sta se, nato so padli še udarci

Žalila sta se, nato so padli še udarci

V petek ob 19. uri so trboveljski policisti obravnavali  prometno nesrečo s pobegom, povzročil jo je neznan voznik mopeda, ki je oplazil vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Nekaj trenutkov kasneje pa so posredovali v sporu med moškima, pijanem kršitelju je bila izrečena globa.

V soboto so trboveljski policisti posredovali v sosedskem sporu, kjer so kršiteljici zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju izrekli globo. Prav tako v soboto so policisti v prostorih bivše tovarne v postopku obravnavali 3 državljane BiH, ki so opravljali delo brez ustreznih dovoljenj. Vsem so bili izdani plačilni nalogi, prav tako pa so bili napoteni iz države. Zaradi dela na črno bodo zoper delodajalca podali tudi kazensko ovadbo.

Zvečer istega dne so policisti ustavili voznico mopeda, zaradi ugotavljanja vožnje pod vplivom mamil, katerega pa je odklonila. Zoper njo sledi obdolžilni predlog.

Zagorski policisti so bili obveščeni o prometnem dogodku na Izlakah. O tem še zbirajo obvestila. Sledi ustrezen ukrep. V gostinskem lokalu v Zagorju ob Savi je gost žalil ostale goste in se nedostojno vedel. Izdan je bil plačilni nalog za kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Policisti Zagorja ob Savi so obravnavali še eno kršitev javnega reda in miru, ki se je pripetila v gostinskem lokalu v Zagorju ob Savi. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je gost lokala udaril drugega gosta, ki ga je žalil. Zaradi izrečenih žaljivk, bo izdan kršitelju plačilni nalog. Zaradi lahkih telesnih poškodb, ki jih je dobil gost, pa je bil s strani policistov sprejet Zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe. Podana bo ovadba na pristojno tožilstvo. Ugotovljeni so bili tudi elementi prekrška po zakonu o omejevanju prodaje alkohola. Sledi hitri postopek prekrškovnega organa.

Zagorski policisti so intervenirali na območju Policijske postaje Litija, saj je občan doma razgrajal. Policisti so mu izdali plačilni nalog. Policija je intervenirala tudi v zasebnem prostoru, kjer je sin očeta žalil ter se agresivno vedel. Kršitelju bo izdan plačilni nalog, zaradi kršitve javnega reda in miru.

Po prijavi občanke je zagorska patrulja odšla na domnevno kršitev glasne glasbe, katere ob prihodu na kraj ni bilo. Kršitelj in kršitev nista bila ugotovljena.

Glasno glasbo so vrteli tudi  Dolenji vasi, kjer je patrulja zaradi kršitve javnega reda in miru izrekla ustrezen ukrep.

V zabojniku na območju Zagorja ob Savi je zagorelo. Gasilci PGD Zagorje – mesto so ogenj pogasili. Materialna škoda pri tem ni nastala.

Na Policijski postaji Zagorje ob Savi se je zglasila občanka in prijavila nedostojno vedenje s strani soseda, ki je imel glasno glasbo. Zaradi obeh kršitev je bil izdan plačilni nalog.

Policisti policijske postaje Zagorje so intervenirali tudi v Hrastniku, kjer je imela občanka glasno glasbo. Patrulja ji je izrekla ukrep po zakonu o varstvu javnega reda in miru.

V soboto, 5. 5.  v dopoldanskem času bili hrastniški policisti obveščeni o tatvini alkoholnih pijač iz kleti. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 200 evrov. V popoldanskem času so hrastniški policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med sosedoma. Kršiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

V nedeljo so hrastniški policisti vozniku osebnega vozila zasegli vozilo, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Print Friendly, PDF & Email