Doma Aktualno Zalotili so ga pri kurjenju in kaznovali

Zalotili so ga pri kurjenju in kaznovali

Trboveljski policisti so včeraj, nekaj po 20. uri, pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, za katerega so ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, prav tako pa je vozil v času ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog, policisti pa so mu tudi zasegli vozilo.

Okrog 21.30 so imeli v postopku voznika, ki je odklonil odrejen strokovni pregled za prisotnost alkohola v krvi. Tudi zoper njega bodo podali obdolžilni predlog.

Ptič povzročil škodo na vozilu

Zagorski policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, pri kateri je bilo ugotovljeno, da je v vozilo priletel ptič in poškodoval žaromet na vozilu, nastala pa je zgolj
materialna škoda. Zaradi objektivnih razlogov bodo policisti napisali uradni zaznamek.

V popoldanskem času so policisti obravnavali kurjenje v naravi, natančneje na vrtu, ki pa je po občinskem odloku občine Zagorje v strnjenem naselju prepovedano, zato bo zoper kršitelja podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu

Trem zaradi alkoholiziranosti odvzeli vozniško

Policisti so v večernem času pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, za katerega je bilo ugotovljeno, da kaže očitne znake alkoholiziranosti,  zato so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0.89 mg/l.

V nočnem času so pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, za katerega je bilo ugotovljeno, da kaže očitne znake alkoholiziranosti zato mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti – rezultat 0.78 mg/l.

Policisti so nato ustavili še tretjega alkoholiziranega voznika osebnega avtomobila, ki je napihal 0.55 mg/l.

Vsem trem voznikom so policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo, odvzeli vozniško dovoljenje in zoper njih podali obdolžilni predlog na sodišče.

Print Friendly, PDF & Email