Doma Aktualno ZANIMIVO: Najavljamo obisk prijaznega gospoda, ki ga spremljamo že več let!

ZANIMIVO: Najavljamo obisk prijaznega gospoda, ki ga spremljamo že več let!

Prijazen gospod, ki se vsako leto zapelje po zagorski Cesti zmage in pozdravi pridne otroke, bo letos s svojimi zvestimi angelčki, nagajivimi hudički in ostalimi spremljevalci napolnil najbolj prometno ulico v Zagorju v četrtek, 5. decembra ob 18. uri.

Miklavža in njegove najbližje bodo spremljali bruhalci ognja v korak pa bodo stopali tudi člani Pihalnega orkestra Svea Zagorje.

Vas zanima, kako je bilo lani? Pa predlani? Kaj pa leta 2016? Čisto vsakič smo Miklavža ujeli na kamero, lansko leto pa je stopil celo pred naš mikrofon. Videoposnetke objavljamo spodaj!

Na ploščadi pred Weinbergerjevo hišo bodo Svetemu Miklavžu in vsem prisotnim dobrodošlico zapeli otroci Vrtca Zagorje in Osnovne šole Toneta Okrogarja, zaigrali in zaplesali učenci Glasbene šole Zagorje in plesalci Plesne šole Kattan. Za ognjeni spektakel bodo poskrbeli ognjeni artisti.  Da bo ta decembrski dan še bolj vroč, bodo tudi tokrat poskrbeli člani glasbene skupine ČUKI.

Občina Zagorje ob Savi in Društvo prijateljev mladine Zagorje vas vabita, da skupaj pozdravimo Miklavža in pričetek številnih kulturnih, družabnih in prazničnih dogodkov, ki jih prirejajo za vas v mesecu decembru.

V času prireditve prisrčno vabljeni na stojnico Rdečega Križa Zagorje z Miklavževimi piškotki. Zbrani prispevki bodo namenjeni za obdaritev otrok iz socialno šibkih družin.

Kaj je lani povedal Miklavž za bralce ZON-a?

VIDEO: “V Zagorju je vsak dan presenečenje.”

Miklavž v Zagorju leta 2017:

VIDEO: Miklavžev sprevod čez Zagorje

Miklavž napolnil zagorske ulice tudi v 2016:

FOTO in VIDEO: Polna ulica sprejela Miklavža

 

Print Friendly, PDF & Email