Doma Aktualno Zaparkirali so jih na parkirišču

Zaparkirali so jih na parkirišču

Včeraj, ob 20.34 je v podvozu na Trgu revolucije v Trbovljah gorelo v zabojniku za smeti. Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje so pogasili požar in prezračili podhod.

Nadlegoval goste in natakarico

Trboveljske policiste je občan minuli petek obvestil o zaparkiranju na parkirišču Sallaumines pri Mercatorju, ko zaradi vzdolžno parkiranih vozil na parkirišču ostala
vozila niso mogla zapeljati iz boksov. Policisti na kraju so zaznali 5 kršitev in izdali obvestila o prekršku.

V soboto popoldan je občan naznanil poškodovanje osebnega avtomobila na parkirišču v Trbovljah. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo prijavitelja in povzročil za okoli 200 evrov škode.

V večernem času je v gostinskem lokalu v Trbovljah kršitelj z očitnimi znaki pijanosti nadlegoval goste in natakarico, zaradi česar so posredovali policisti. Ker s kršitvijo kljub ukazom policistov ni prenehal, so bila zoper kršitelja uporabljena prisilna sredstva in odrejeno pridržanje. Prav tako je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Vozil brez vozniške, zato so mu vozilo zasegli

Zagorska patrulja je v petek dopoldan na Izlakah kontrolirala voznika osebnega
avtomobila. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli in podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v
Trbovljah. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezulat 0,08 mg/l izdihanega zraka. Kršitelju so zato izdali tudi plačilni nalog.

Policisti so bili obveščeni, da je na relaciji Zagorje – Kisovec razsut tovor, ki ovira promet. Delavci CGP so pred prihodom patrulje na tovor že odstrnili.

Našel pozabljeni denar

Na policijski postaji Zagorje PP se je zglasil občan, ki je izročil bankovca za 20 in 10 evrov ter izpisek dviga na bankomatu NLB, v Kisovcu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o lastniku denarja.

V soboto so bili policisti obveščeni o nepravilno parkiranem vozilu sredi ceste v Kisovcu. Vozilo so umaknili in izdali obvestilo kršitelju.

V nedeljo je bil patrulja obveščena o nepravilnem parkiranju v Kisovcu, in sicer
je voznik osebnega avtomobila, brez ustrezne kartice, parkiral na mesto za invalide. Izdali so mu obvestilo o prekršku.

Print Friendly, PDF & Email