Doma Aktualno Zaračunajo storitev, če jo koristiš ali ne

Zaračunajo storitev, če jo koristiš ali ne

Se vam zdi trapasto plačati smeti tudi, ko vas ni in smeti sploh ni? Je to nesmiselno in nelogično? Ampak tako v Hrastniku je in pika.

Če te cel mesec ni, na Komunali v Trbovljah, tudi na litijski komunali in še na mnogih drugih osebe, ki mesec ali dlje ni, odštejejo od postavk na računu, ki so narejene na število članov. Vse komunale zahtevajo nekakšno dokazilo, da osebe ni, a naj bo to študent, popotnik, bolnik … če dokazilo drži, se to jasno upošteva tudi na izdani položnici. A v Hrastniku ne, tam bi računali celo dvojno.

V Hrastniku bi zaračunali eni osebi dvakrat

A tebi nič meni nič v Hrastniku tudi če te ni, plačaš. Še toliko bolj nesmiselno bode v oči dejstvo, da je direktorica komunale Nives Venko vsem samostojnim podjetnikom v Hrastniku, tudi popoldancem in tudi tistim, ki delajo na terenu poslala dopis, naj začnejo plačevati smeti še kot podjetniki – torej dvakrat za isto smet. Če tega ne bodo storili, pa od njih zahteva pisno potrdilo, da doma ne bodo opravljali niti ene stvari povezane s podjetjem.

In, če bo šlo tako naprej, je le vprašanje časa, kdaj se bodo v Hrastniku spomnili, da bi kakšno postavko na položnici pribili še mamicam na porodniškem dopustu, brezposelnim in upokojencem. In le pazite se, če boste iz službe prinesli kakšen papir in ga vrgli v domači koš!

Občina Hrastnik je kot edina pravna oseba večinski lastnik KSP Hrastnik, več kot 80 odstotkov je občinskih, a kot kaže je komunala nedotakljiva.

Hrastniška komunala hoče, da plačaš 120 litrov smeti samo zato, ker imaš podjetje (pa, če delaš kaj ali ne)

Ste že dobili poziv KSP Hrastnik?

 

Print Friendly, PDF & Email