Doma Aktualno Zaradi groženj ga čaka kazenska ovadba

Zaradi groženj ga čaka kazenska ovadba

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja preko vikenda in včeraj obravnavali še;

PP Zagorje ob Savi

– najden mobilni telefon, ki je bil v večernem času vrnjen lastnici.

– prometno nesrečo na območju Litije, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve 45. člena Zakona o varnosti cestnega prometa.

– poškodbo platišča vozila na delovišču. Policisti o dogodku napisali uradni zaznamek.

– kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, v katerem je neznani storilec poškodoval elektro omarico. Policisti so opravili ogled, po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

– nanos umazanije na vozišče v kraju Sava. Policisti so zoper kršitelja ustrezno ukrepali, zaradi kršitve 5. člena Zakona o cestah.

– kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, v katerem je neznani storilec poškodoval lak na dveh vozilih, v zadnjih 14 dneh. Policisti so o zadevi obvestili pristojno državno tožilstvo.

– prometno nesrečo z materialno škodo, pri kateri je, iz nasproti vozečega tovornega vozila, na osebno vozilo padel tovor. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Zoper povzročitelja ustrezno ukrepajo.

– kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Policisti, z zbiranjem obvestil, kršitve javnega reda in miru niso ugotovili, bodo pa z dopisom obvestili center za socialno delo.

– prometno nesrečo s pobegom v kraju Šklendrovec. V prometni nesreči se je oškodovanec, zaradi vožnje neznanega vozila po njegovi strani, umikal desno in trčil v odbojno ograjo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

– kaznivo dejanje nasilništva, pri katerem je oškodovanec utrpel telesne poškodbe. Policisti bodo, po vseh zbranih obvestilih, zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

PP Hrastnik
– Nedovoljeno kurjenje v naravnem okolju, kjer so policisti podali predlog drugemu prekrškovnemu organu.

-sumu kršitve javnega reda v Zagorju ob Savi, kjer policisti še zbirajo obvestila o dogodku

– prometno nesrečo s pobegom v Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

– prometno nesrečo s pobegom na parkirišču na Dolu pri Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

– prometno nesrečo s pobegom v Orehovici, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v odbojno ograjo in jo poškodoval. Na ograji je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

– kršitvi javnega reda v Trbovljah. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

PP Trbovlje
– kaznivo dejanje groženj. Policisti bodo, po vseh zbranih obvestilih, zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

– kršitvi javnega reda v Trbovljah. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

– prometno nesrečo na cesti od Trbovelj proti Čečam, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti v njej samoudeleženega voznika. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email