Doma Aktualno Zaradi izključitve je razbil steklo

Zaradi izključitve je razbil steklo

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so bili minuli konec tedna obveščeni o tatvini športne blazine in smuči z vezmi v vzgojno izobraževalnem zavodu. O zadevi se še zbirajo obvestila, nato sledi kazenska ovadba.

Patrulja je intervenirala v športni dvorani Zagorje, kjer je igralec zaradi izključitve med igro nogometa v jezi razbil steklo in se porezal po roki. Reševalci so ga odpeljali v nadaljnjo zdrastveno oskrbo. Odgovorna oseba ni želela podati predloga zaradi poškodovanja tuje stvari.

Prejel ponarejen bankovec

Opravili so tudi kontrolo gostinskega lokala in ugotovili, da obratuje preko delovnega časa. Sledi predlog prekrškovnemu organu.

Posredovali so zaradi domnevne kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Na podlagi zbranih obvestil in opravljenih razgovorih prekrška ali kaznivega dejanja niso ugotovili. O dogodku pa bo obveščen Center za socialno delo.

Občan je na policijski postaji prijavil, da je od neznane osebe prejel ponarejen bankovec za 100 evrov. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Pes ugriznil občana

Zagorjanka je prijavila kaznivo dejanje nasilja v družini. Policisti še zbirajo obvestila.

Na Izlakah je vozilo zapeljalo v potok. Policisti so si ogledali kraj prometne nesreče in voznici izdali plačilni nalog.

Na območju Ravenske vasi in Sela pri Zagorju je pes ugriznil občana. O dogodku bo obveščen Veterinarski urad Republike Slovenije, po vseh zbranih obvestilih pa sledi ustrezen ukrep.

Hrastniški policisti so intervenirali zaradi prijave motenja nočnega miru in počitka zaradi pregelasne glasbe. Kršitelju so izrekli opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email