Doma Aktualno Zaradi kurjenja, smradu in dima poklicali policijo

Zaradi kurjenja, smradu in dima poklicali policijo

Fotografija je simbolična.

Na Policijsko postajo Zagorje se je minuli petek zglasil oškodovanec in  podal prijavo suma storitve kaznivega dejanja ponarejanja listin na njegovo škodo. Policisti zbirajo obvestila in bodo po vseh zbrani obvestilih obvestili h podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Policisti so intervenirali na Izlakah, kjer naj bi nekdo kuril plastiko in je močno zadimljeno in smrdi. Policisti so na kraju ugotovili, da ne gre za kurjenje plastike, temveč je šlo za kurjenje mokrega listja, zaradi česar se je močno kadilo. Ne gre za strnjeno naselje, zato kršitev ni bila ugotovljena.

Prijavila poškodovano vozilo

Zagorski policisti so v Podkraju obravnavali prometno nesrečo prve kategorije. Nastala je zgolj manjša materialna škoda.

Na Policijsko postajo Zagorje je poklicala oškodovanka in podala prijavo zaradi poškodovanja vozila (poškodovan lak). Policisti zbirajo obvestila in bodo po vseh zbrani obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V soboto so policisti opravili varovanje nogometne tekme med NK Zagorje ob Savi in
NK Bled. Posebnosti pri varovanju policisti niso beležili.

V trgovini ujeli tatu

V nedeljo pa so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi, v kateri je nastala zgolj materialna škoda. Policisti so zadevo ustrezno dokumentirali.

Neznan voznik je na parkirišču v Trbovljah v petek trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Policisti še zbirajo obvestila.

V  trgovini v Trbovljah je varnostnik pri tatvini izdelkov prijel občana. Predmete so mu zasegli, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policisti so prejeli prijavo o poškodovanju vozila, lastnik je z dejanjem odškodovan za približno 300 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

 

Print Friendly, PDF & Email