Doma Aktualno Zaradi nedostojnega vedenja pijanega občana pridržali

Zaradi nedostojnega vedenja pijanega občana pridržali

Med vikendom so zagorski policisti obravnavali povoženje divjadi na Izlakah in na cesti v Šentgotardu. V obeh primerih je nastala manjša materialna škoda. Policisti so opravili ogled vozil.

Ukrep bodo policisti sprožili tudi zoper voznika, ki je povzročil prometno nesrečo na parkirišču v Zagorju in pobegnil.

Na zagorski policijski postaji so obravnavali še sum kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari o čemer bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Pripetila se je tudi prometna nesreča z udeležbo pešca in s telesnimi poškodbami na območju Trbovelj. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep zoper povzročitelja prometne nesreče.

Na območju Litije je nekdo izgubil denarnico. Morebitnega najditelja pozivajo, da o najdbi denarnice obvesti najbližjo policijsko enoto ali pokliče na brezplačno številko 113 oz. 080 1200.

V Kisovcu je pijani kršitelj motil javni red in mir. Zmerjal je mimoidoče in se nedostojno vedel. Policisti so ga pridržali in mu izdali plačilni nalog.

Policisti medtem nadaljujejo tudi z zbiranjem obvestil glede kaznivega dejanja nezakonitega lova na območju Izlak. Po zbranih informacijah bodo obvestili pristojno
tožilstvo.

Voznik je na območju Hrastnik povozil kamenje, policisti so opravili ogled vozila in zadevo zabeležili v uradni zaznamek.

O povoženju kamenja so bili obveščeni tudi policisti na območju Trbovelj, ki so opravili ogled in zadevo zabeležili.

Tudi v Hrastnik je neznani voznik povzročil prometno nesrečo na parkirnem mestu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

Policiste v Hrastniku so obvestili o kurjenju odpadnih predmetov. Zoper kršitelja bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Trboveljski policisti so med vikendom obravnavali sum kaznivega dejanja zatajitve. Po vseh zbranih obvestilih bodo zadevo predali pristojnemu tožilstvu.

Print Friendly, PDF & Email