Doma Aktualno Zaradi nesramnosti na družabnem omrežju, bo plačal!

Zaradi nesramnosti na družabnem omrežju, bo plačal!

Včeraj se je zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami na cesti Bevško-Zagorje, zaradi neprilagojene hitrosti. Voznica osebnega vozila je bila odpeljana v SB Trbovlje, izdan ji bo plačilni nalog zaradi kršitve 45. člena Zakona o varnosti cestnega prometa.

Policisti so obravnavali prometni dogodek v podjetju v Kisovcu, kjer je voznik tovornega vozila poškodoval transportni trak v podjetju. Policisti so zadevo na zasebnem zemljišču ustrezno zabeležili.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru preko socialnih omrežij. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršitve 6. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru, ki pravi: “Kdor izziva ali koga spodbuja k pretepu ali se vede na drzen, nasilen, nesramen, žaljiv ali podoben način ali koga zasleduje in s takšnim vedenjem pri njem povzroči občutek ponižanosti, ogroženosti, prizadetosti ali strahu, se kaznuje z globo.”

Zgodil se je nesporazum pri plačilu storitev na območju Izlak. Policisti na kraju kršitev javnega reda in miru oziroma kaznivega dejanja niso zaznali.

Print Friendly, PDF & Email