Doma Aktualno Zaradi novega režima zopet prometna nesreča

Zaradi novega režima zopet prometna nesreča

Fotografija je simbolična.
Policisti PP Zagorje so 19. 9. 208 obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v novem krožišču na Trojanah, kjer je bil zaradi kršitve določil 37. člena ZPrCP (stran in smer vožnje), kršiteljici izdan plačilni nalog.
Poleg tega so policisti posredovali tudi pri hišni preiskavi na podlagi pridobljene odredbe, kjer so zasegli neznano zeleno rastlino, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo konopljo.  Po vseh zbranih obvestilih in analizi, sledi prekrškovni postopek.
Dobili pa so tudi prijavo izgubljenega mobilnega telefona znamke Samsung Galaxy S6, bele barve v črnem ovitku, na relaciji bencinski servis MOL- Zagorje ob Savi. Poštenega
najditelja pozivajo, da najden mobilni telefon prinese na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na brezplačno številko 113.
Včerajšnje jutro so bili policisti PP Hrastnik obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku. V nesreči je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

19. 9. 2018 ob 10.03 uri so bili hrastniški policisti obveščeni o poškodovanju osebnega vozila na parkirnem prostoru, kjer je neznani storilec poškodoval lak na vozilu, ter s tem oškodoval lastnika za okoli 450 evrov.

Print Friendly, PDF & Email