Doma Aktualno Zaradi onesnaženega potoka poklicali policijo

Zaradi onesnaženega potoka poklicali policijo

Pa poglejmo, kaj vse so zasavski policisti poleg rednih nalog zabeležili v svoje kartoteke od petka do včeraj.

Petek popoldan so policistu na območju Kisovca ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja ter pod vplivom alkohola. Zasegli so mu vozilo, izdali plačilni nalog, prav tako bo podan obdolžilni predlog na sodišče. Še ena prometna nesreča se je zgodila v petek na parkirišči, policisti še zbirajo obvestila.

Občani so v petek pozno popoldan obvestili policijo o onesnaženju potoka na območju Hrastnika. Po prvih obvestili naj le to ne bi bilo nevarno za okolje. Opravljen je bil ogled, obveščene pristojne službe, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

V soboto je v Hrastniku je voznik pri odpiranju vrat poškodoval lak na drugem vozilu. O dogodku policisti še zbirajo obvestila.

Zaradi glasne glasbe so policisti v Zagorju v soboto ponoči intervenirali v enem izmed gostinskih lokalov in eni odgovorni osebi izdali plačilni nalog.

Policisti so v nedeljo posegli pri družinskem prepiru v zasebnem prostoru v Zagorju. Isti dan popoldan pa je občan obvestil policijo o tatvini goriva iz motornega vozila na območju Šklendrovca. Obvestila še zbirajo, obveščeno bo pristojno tožilstvo.

Danes ponoči so policisti ustavili voznika motornega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo ter odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

Print Friendly, PDF & Email