Doma 1+1=2 Zasavci z zlatom domov

Zasavci z zlatom domov

Minuli vikend je zasavski mešani pevski zbor Prosavus iz Kočevaja prinesel Zlato priznanje z odliko ter absolutno tretje mesto v osrednjeslovenski regiji.

Predsednik društva KD Prosavus Gregor Špajzer navdušeno poroča: “Nastop nam je zelo dobro uspel, temu primerno pa ni izostal uspeh. Če smo dve leti nazaj, ko smo se prvič udeležili regijskega tekmovanja, dosegli 87 točk od možnih 100 in zlato priznanje, smo tokrat naredili še korak naprej in z doseženimi 90,70 točk osvojili zlato priznanje z odliko ter absolutno tretje mesto v osrednjeslovenski regiji.”

Na rezultat so člani in članice zelo ponosni in so s tem dobili še dodaten zagon, da nadaljujejo, kar so si pred leti zastavili. Zasavskemu zboru se v decembru obeta nekaj božičnih koncertov, hkrati pa se intenzivno pripravljajo tudi na državno tekmovanje Naša Pesem, ki bo konec marca prihodnje leto v Mariboru.

Predsednik pa ob dobri novici znova vabi k sodelovanju moške pevce, saj v tem času ravno potekajo avdicije za nove člane. PRijavite se lahko na info@prosavus.si.

Print Friendly, PDF & Email