Doma Aktualno Zasavski kandidati Marjana Šarca imajo na prednostni listi lokalno

Zasavski kandidati Marjana Šarca imajo na prednostni listi lokalno

Nina Maurovič

Skrajni čas je, da se začnemo vključevati v državno politiko, je odločna Hrastničanka Nina Maurovič, ki je prepričana, da je njena generacija zdaj na vrhuncu moči in da je čas, da ne le govori, ampak tudi kaj stori. Aktivirati je potrebno mlajše generacije in politika mora nastopiti drugače, bolj povezovalno, predvsem kar se tiče državnega z lokalnim, nadaljuje Nataša Dolenc, ki na Listi Marjana Šarca kandidira v Trbovljah. Toliko je potenciala v Zasavju, pa pogosto ni bilo prave podpore, pravi Trboveljčanka, ki bo poskrbela, da bo regija slišana na državni ravni.

Zasavski kandidati so se sredi tedna zapeljali v Hrastnik, Trbovlje in Zagorje in pozdravili domačine.

Rudi Medved

Desetletje in pol dela v lokalnem okolju je tisto, kar je h kandidaturi spodbudilo Rudija Medveda. “Leta 2010, po izgonu županov iz parlamenta se je končalo obdobje povezane politike države z lokalnimi skupnostmi.” Vse več je obveznosti, ki jih država nalaga občinam, vse manjše so povprečnine. Tako Medved, ki zastopa Zagorje, vidi svoje poslanstvo in svoj glas za dvig povprečnin. Ne le v dobro Zagorja temveč vseh slovenskih občin, zaključi.

Nataša Dolenc

Imamo bolj molčeče poslance, odločno pove Šarčeva kandidatka, ki nima dlake na jeziku. “Naša stranka poudarja, da država vlada, poslanci pa delamo za ljudi in ne obratno.” Toliko je potenciala v Zasavju, pa pogosto ni bilo prave podpore, še doda Dolenčeva, ki bo poskrbela, da bo regija slišana na državni ravni.

Lista Marjana Šarca želi sooblikovati prihodnost naše države zaradi ljudi. Za skupno dobro, za medgeneracijsko sožitje, za našo varnost, za ohranjanje narave in jasen pogled v prihodnost. Ni nam vseeno. Zato smo tu, da skupaj z vami, državljanke in državljani Republike Slovenje, preidemo od besed k dejanjem, da skupaj soustvarimo drugačno in boljšo prihodnost ter pošteno in bolje urejeno državo.

 

Naročnik oglasnega sporočila je stranka Lista Marjana Šarca.

Print Friendly, PDF & Email