Doma Aktualno Zasavski študent dela v strežbi, proizvodnji in anketira

Zasavski študent dela v strežbi, proizvodnji in anketira

Foto: e-študentski servis

Podjetja največ iščejo študente za delo v strežbi, nekaj prodaje, tudi proizvodnja.

E-študentski servis ima za Zasavje trenutno objavljenih 42 različnih del. Skoraj polovica, 20 je oglasov za strežbo, med drugim tudi občasno, kot je delo na prireditvi Kres Kisovec, kjer poleg strežbe iščejo tudi reditelje.

Najnižja urna postavka je po novem 4,73 evrov bruto, kar neto znaša 4 evre.

Zasavska podjetja potrebujejo pomoč tudi v prodaji, za delo v proizvodnji, montažo, iščejo nekoga za razvoz pic, študente, ki opravljajo anketiranje, hostese, tudi pomoč v avtopralnici in vulkanizerstvu. Sicer pa je objavljenih del glede na ostale regije v Zasavju malo.

Vsake toliko iščejo študente tudi v Steklarni Hrastnik, kjer študentom omogočajo delo na različnih oddelkih. “Na ta način razbremenimo naše zaposlene v proizvodnji, mladim pa omogočimo pridobivanje delovnih izkušenj.”

Projekt PBC1860

 

Poleg klasičnega študentskega dela pa ima Steklarna tudi projekt PBC1860, ki je bil ustanovljen prav z namenom, da lahko mladi pridobivajo nove izkušnje na eni strani, Steklarna Hrastnik pa nov, svež pogled na zastavljene projekte na drugi strani. “V steklarni pa na ta način oblikujemo tudi bazo potencialnih novih sodelavcev v primeru, da se pokažejo potrebe” pravijo v kadrovskem oddelku steklarne, kjer dela na projektih v sklopu omenjenega kluba razpisujejo dvakrat letno.

 

Print Friendly, PDF & Email