Doma Aktualno Zasegli ukradene predmete in drogo

Zasegli ukradene predmete in drogo

Fotografija je simoblična.

Včeraj ob 13:58 so na Kešetovem v Trbovljah gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje ob prisotnosti policistov s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja in tako omogočili vstop reševalcem NMP Trbovlje do preminule osebe.

Zagorski policisti so dopoldan zaustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega so sumili, da vozi pod vplivom prepovedanih drog. Hitri test na prisotnost prepovedanih drog, ki je bil  pozitiven, v nadaljevanju so mu odredili strokovni pregled z odvzemom krvi in urina, ki ga je odločno odklonil. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega sledi obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče.

Popoldan so imeli v postoku mladoletno osebo, ki so ji zaradi suma posedovanja
prepovedane droge (snov rastlinskega izvora zelene barve, sum na prepovedano drogo  kanabis) zasegli predmete. Po opravljeni analizi zaseženih predmetov bo v primeru potrditve, da je snov prepovedana droga zoper kršitelja vložen obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče.

Trboveljski plicisti so občanu zasegli predmete, ki izvirajo iz kaznivega dejanja tatvine. Prav tako so našli snov za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Skledi kazenska ovadba in hitri postopek.

Hrastniški policisti so bili včeraj zjutraj obveščeni o tatvini denarnice iz vozila. Neznani storilec je oškodoval lastnico za 100 evrov.

Ob 11.50 so policisti vozniku zasegli vozilo zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja.

Ob 22.05 je občan motil nočni mir in počitek. Ob 23.48 so morali policisti ponovno
intervenirati in ker je občan še vedno pijan razgrajal, so ga pridržali.

Print Friendly, PDF & Email