Doma Aktualno ZD Trbovlje oddaja ambulanto v najem

ZD Trbovlje oddaja ambulanto v najem

Zdravstveni dom Trbovlje išče najemnika za ambulanto medicine dela, prometa in športa. V najem oddaja ambulanto, ki se nahaja v pritličju stavbe, v skupni površini 95 m2, s pripadajočo čakalnico. Poslovni prostor je polno opremljen, in sicer vsebuje kolo ERGOMETER z vgrajenim tlakomerom, avdiometer, rodatest 302, tablo za kontrolo vida, EKG aparat, VTG aparat itd.

Cena ni določena, prostore bodo dali v najem najboljšemu ponudniku.

Denis Tomše, direktor ZD Trbovlje

Po pogovoru z direktorjem zdravstvenega doma Trbovlje Denisom Tomšetom smo izvedeli, da iščejo najemnika že od druge polovice novembra. Razpis imajo za najemnika prostorov in pa tudi za zaposlitev dveh zdravnikov.

Do takrat za medicino dela, prometa in športa skrbita dva zdravnika, ki imata z zdravstvenim domom Trbovlje sklenjeno podjemno pogodbo. Ta dva zdravnika bosta opravljala delo v Ambulanti medicine dela, prometa in športa, dokler ne zaposlijo kakšnega drugega zdravnika.

Fotografija je simbolična

Glede na stanje z zdravniki v Sloveniji, še pove Tomše, ga ne preseneča dejstvo, da do danes še niso prejeli nobene prijave za najem ambulante, niti za delovno mesto zdravnika. Prav tako ne pričakuje veliko prijav, glede na stanje v državi.

Print Friendly, PDF & Email