Doma Aktualno Zgodba Zorana, Toneta in Hinka je lahko zgodba vsakega Zasavca

Zgodba Zorana, Toneta in Hinka je lahko zgodba vsakega Zasavca

Fotografija je simbolična

Zoran, Tone in Hinko so morali v enem dnevu urediti cel kup papirjev. Nekaj na občini, pa na upravni enoti, na Zavodu za zaposlovanje, Centru za socialno delo in še na zdravstveni zavarovalnici. Vsak v svoji občini in potem so tekmovali, kdo je bil najhitrejši. Kaj pravite?

“Državni in občinski servis” prijazen občanom je lahko tudi v oddaljenosti posameznih institucij

Pa poglejmo. Najmanj korakov je naredil Zagorjan Zoran, ki je svojo pot začel na Občini in na Upravni enoti, se mimo knjižnice odpravil na Zavod za zaposlovanje, potem še na Zdravstveno zavarovalnico in najdlje kar je imel do Centra za socialno delo. Če bi upoštevali izračun Googla, je hodil pičlih 8 minut in nikjer ni uporabil bližnjice.

Zagorje: Občina Zagorje in UE Zagorje, Cesta 9 avgusta 5, CSD Cesta zmage 7, ZZZS Zagorje, Ulica talcev 4a ZRSZ, Cesta Borisa Kidriča 2a

V Trbovljah se je Tone odpravil na Občino in Upravno enoto, ki sta tako kot v vseh treh občinah v isti stavbi, potem pa jo je mahnil kar čez parkirišče proti Centru za socialno delo ter zdravstveni zavarovalnici, ki sta skoraj skupaj. Največ časa mu je vzela pot po enosmerni ulici do Zavoda za zaposlovanje na Ulici 1. junija, porabil je 16 minut.

Trbovlje: Občina Trbovlje in UE Trbovlje, Mestni trg 4, CSD Mestni trg 5a, ZZZS Mestni trg 5, ZRSZ Ulica 1.junija 19

Po obisku Občine in Upravne enote se je Hinko iz Hrastnika odpravil na Center za socialno delo ter na zavarovalnico, ki sta oddaljeni le nekaj korakov, daljšo pot je imel potem še do Zavoda za zaposlovanje na Cesti 3. julija, do tam je rabil 13 minut.

Hrastnik: Občina Hrastnik in UE Hrastnik, Pot Vitka Pavliča 5, CSD Log 9, ZZZS log 10, ZRSZ cesta 3. julija 1b.
Print Friendly, PDF & Email