Doma Aktualno Zgorelo vozilo je bilo ukradeno

Zgorelo vozilo je bilo ukradeno

Fotografija je simbolična.

Iz stanovanjske hiše v Trbovljah je včeraj neznanec okoli 11.30 ure odtujil denarnico z vsebino. Policisti za neznancem zbirajo obvestila.

Pijan občan se je okoli 19. ure v trboveljskem gostinskem lokalu vedel nedostojno, obenem pa tudi udaril gosta. Ni se pomiril niti ob prihodu policistov, zato mu je bilo odrejeno pridržanje, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

Nekaj pred 23. uro je neznanec iz ograjenega dvorišča odtujil vozilo, to pa je – zaenkrat še iz neznanega razloga, zgorelo. Policisti primer še preiskujejo.

Na Ribniku gorelo vozilo

Zagorjani so popoldan poklicali policiste, da po tirih proti savskem mostu hodi moški. Policisti so moškega izsledili, ki je v razgovoru navedel, da v okolici reke Save pobira smeti. Moški je bil že pred prihodom policistov na kraj dogodka s strani osebja SŽ opozorjen, da se z nevarnega mesta odstrani, kar je tudi upošteval.

Na Izlakah se je popoldan zgodila nesreča na parkirišču s pobegom. Neznani voznik je z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi oškodovancu – udeležencu nudil potrebne podatke, z dejanjem pa je lastniku parkiranega vozila povzročil za približno 400 evrov materialne škode. Policisti v cilju izsleditve neznanega voznika in vozila še zbirajo potrebna obvestila.

Print Friendly, PDF & Email