Doma Šport Zmage Litusa, Zlatorogov in Oskarjev

Zmage Litusa, Zlatorogov in Oskarjev

Poročilo 16. tedna Košarskarske rekreativne lige Zasavje

Po krajšem tekmovalnem premoru v KRLZ nadaljujemo v ritmu, s katerim smo končali.
V prvi tekmi večera so svojo suverenost pokazali Litjani, sledila je zelo zanimiva tekma med veterani in Rangersi, ki so morali v razburljivi končnici priznati premoč. V zadnji tekmi večera so presenečenje iskali Tiferji, ampak jim je na koncu zmanjkalo moči.

LITUS – ŠOHT 62 : 44

Prva tekma 16. tekmovalnega tedna je bila pričakovano zelo dobra, namreč Šoht potrebuje na vsak način točke, če hoče priti v končnico. Tekmo so vzeli zelo resno, kar se je videlo na igrišču z dobro obrambo in zelo dobrim prvim polčasom. Ampak morali so vseeno priznati premoč zelo organizirani ekipi iz Litije. Z ekipno igro in suverenim drugim polčasom so tekmo dobili z 18 točkami razlike.

Strelci:

Litus: Repina 19, Kolenc 15, Zupan 15, Cirar 6, Muzga 3, Pestotnik 2

Šoht: Golob 18, Lapornik 15, Gole 9, Skaza 2

ŠAJSPOH : KK ZLATOROG VETERANI 39 : 46

Druga tekma večera se je izkazala za najbolj zanimivo tekmo. Namreč gledali smo trd boj pod obema košema. V prvi četrtini so svoje izkušnje izkoristili Zlatorogi, ki so z uspešnimi meti iz razdalje prišli do razlike 7 točk. V drugi četrtini so stopnjevali tempo in do polčasa podvojili prednost. Drugi polčas pa obratna slika, ekipa Šajspoha je prišla nazaj in zaostajala le še za 3 točki ob koncu tekme, a sreča je bila na strani Zlatorogov, ki so zapisali svojo 3 zmago.

Strelci:

Šajspoh: Čop 12, Fantinato 9, Pristotnik 8, Požin 5, Remškar 3, Požin 2

Zlatorog Veterani: Cizej 15, Blagotinšek 15, Seme 9, Blatnik 4, Uršič 3,

OSKAR TRBOVLJE – TIFERJI 64 : 58

V zadnji tekmi večera smo videli zanimiv obračun, prvi polčas je pripadel domačinom, ki so navduševali s hitrimi protinapadi in agresivno obrambo, na polčas so odšli z 11 točkami prednosti. V drugem delu so z nekaj uspešnimi meti iz razdalje tiferji naredili delni izid 10 : 2 in se približali ob koncu tretje četrtine na zgolj 6 točk zaostanka. Oskarjevci so se v zadnji četrtini zbrali, zadeli nekaj ključnih metov in tekmo mirno pripeljali do konca

Strelci:

Oskar Trbovlje: Hribšek 17, Božjak 16, Perko 10, Grešak 8, Guzej 6, Vran 5, Tominšek 2

Tiferji: Zdolšek 14, Teržan 11, Pipan 11, Požun 10, Vrščaj 9, Kaluder 3

ŠD Knapi

 

Print Friendly, PDF & Email