Doma Aktualno Zmerjal natakarja, ker mu ni dal pijače

Zmerjal natakarja, ker mu ni dal pijače

Zvečer so policisti intervenirali v gostinskem lokalu v Trbovljah. Gost je od natakarja zahteval alkoholno pijačo. Ker je bil gost vinjen, mu natakar ni želel postreči. Zaradi tega ga je gost žalil in zmerjal. Policisti so v gostinskem lokalu vzpostavili javni red in mir, kršitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

V petek dopoldne se je zgodila prometna nesreča v Gabrskem, kjer se je prevrnilo tovorno vozilo.  Voznik ni bil poškodovan, nastala je materialna škoda za približno 5.000 evrov. Vozniku so trboveljski policisti izdali plačilni nalog.

Občanu so policisti zasegli tablete, za katere sumijo, da jih je neupravičeno posedoval. Snov je bila poslana v analizo, po znanih rezultatih pa bo izveden ustrezen ukrep.

Na območju Hrastnika se je zgodila nesreča, po kateri je povzročitelj pobegnil. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik s tovornim vozilom poškodoval parkirano vozilo, napravil za okoli 500 evrov škode ter s kraja odpeljal. Policisti obvestila za izsleditev voznika še zbirajo.

Neznani storilec je poškodoval vrata objekta na območju Zagorja. Policisti v zadevi še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega storilca.

V soboto so policisti na območju Trbovelj pri kontroli cestnega prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je med ugotavljanjem psihofizičnega stanja odklonil strokovni pregled. Vozniško dovoljenje so mu začasno odvzeli in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog.

Zaradi objestne vožnje so policisti v soboto voznika ustavili in izpeljali prekrškovni postopek.

Policisti so prejeli prijavo zaradi hrupa iz stanovanja v Zagorju in izvedli ustrezen ukrep. Prav tako so ukrepali tudi zaradi prijave hrupa iz stanovanja v Hrastniku dan kasneje.

Na bankomatih v Zagorju in Kisovcu je bil najden denar. Policisti o zadevi zbirajo obvestila ter poizkušajo ugotoviti upravičenca. Morebitnega lastnika gotovine pozivajo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi, kjer ob predložitvi ustreznih dokazil najden denar tudi prevzame.

Print Friendly, PDF & Email