Doma Aktualno Znanci so se stepli na zagorski tržnici

Znanci so se stepli na zagorski tržnici

Trboveljski policisti so bili včeraj oko 9. 30 ure obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo in s kraja pobegnil. Še eno takšno nesrečo so v Trbovljah obravnavali okoli 18. ure.

Občanko je nekaj minut pred 15. zmerjal znanec, zato je poklicala policijo. Zoper njega sledi hitri postopek zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju.

Ob 18.10 je policijska patrulja izsledila storilca, ki je vozil odtujeno kolo, tega je prejšnji dan ukradel iz hodnika stanovanjskega bloka. Kolo so vrnili lastnici, storilca pa bodo ovadili.

Občan se je zglasil na policijsko postajo, izgubil je namreč šop klkjučev na območju Zagorja. Poštenega najditela pozivajo, da najdene ključe prinese na policijsko postajo.

Na relaciji Kisovec – Izlake se je včeraj dopoldne podrlo drevo na cesto, zato so poklicali delavce cestnega podjetja, ki so posledice sanirali.

Zagorjani so se stepli na zagorski tržnici. Spor med znanci je vodil v fizično obračunavanje, v katerem je posegla policija in kršiteljem izdala ukrep.

Tudi zagorski policisti so včeraj obravnavali brezvestnega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo, povzročil za 1000 evrov škode in odpeljal.

Zvečer so policisti, skupaj z zdravstvenim osebjem ZD Zagorje ob Savi, nudili pomoč onemogli starejši občanki, ki je bila odpeljana z reševalnim vozilom v zdravstveno oskrbo SB Trbovlje.

Print Friendly, PDF & Email