Doma Aktualno Znanec ga je udaril v obraz

Znanec ga je udaril v obraz

Zasavski policisti so od petka do nedelje obravnavali več različnih dogodkov.

Trbovlje:

Na Trgu revolucije v Trbovljah so v petek policisti obravnavali prometno nesrečo. Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Pri trčenju je na osebnih avtomobilih nastala materialna škoda za približno 1.000 evrov. Policist je kršitelju na kraju izdal plačilni nalog.

Policisti so v Trbovljah obravnavali poškodovanje tovornega vozila. Lastnik je policistom naznanil, da mu je tekom noči neznanec na vozilu prerezal pokrivalo tovornega prostora. Pri tem je nastala materialna škoda za 200 evrov. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Policisti so pri nedeljski kontroli cestnega prometa obravnavali voznika mopeda, ki je odklonil strokovni pregled zaradi ugotavljanja vožnje pod vplivom mamil. Policisti bodo za voznika podali obdolžilni predlog.

Zagorje ob Savi:

Policisti so v petek pri nadzoru cestnega prometa v Zagorju ob Savi v dopoldanskem času ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je storil več cestno prometnih prekrškov. V postopku z voznikom, je bilo ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil, zato mu je bilo vozilo začasno zaseženo, zoper njega bo vložen obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. Prav tako so policisti vozniku v policijskem postopku zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi bo zoper kršitelja uveden ustrezen prekrškovni postopek.

V petkovem popoldanskem času se je na policijski postaji zglasil občan ter naznanil, da mu je neznani voznik v Trbovljah ali pa v Zagorju ob Savi na parkirišču, poškodoval parkiran osebni avtomobil. Policisti glede dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V večernem času se je na policijski postaji zglasil občan ter naznanil, da je na enem izmed bankomatov našel denar. Policisti so denar prevzeli v hrambo in zbirajo obvestila  z namenom ugotovitve lastnika.

Policisti so bili v soboto dopoldan obveščeni o nepravilnem parkiranju vozil na tržnici Zagorje ob Savi. Policisti so zaznali povečan promet ob tržnem dnevu, ugotovili dve kršitvi nepravilnega parkiranja in ustrezno ukrepali.

V jutranjem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v bližini Kopališke ulice v Zagorju, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v betonski zid, vozilo pustil na kraju prometne nesreče, voznik pa je kraj zapustil. Policisti so z zbiranjem obvestil voznika našli, ter uvedli prekrškovni postopek. Voznik in potnik sta se v prometni nesreči telesno poškodovala.

Policisti so bili v dopoldanskem času prejeli prijavo občana, ki naj bi ga v Kisovcu znana oseba na javnem kraju z roko udarila v predel obraza, nato pa s kraja dogodka odšla. Policisti glede kršitve Zakona o javnem redu in miru zbirajo potrebna obvestila.

Print Friendly, PDF & Email