Doma Aktualno Zobozdravstvo za otroke in odrasle tudi na Dolu pri Hrastniku

Zobozdravstvo za otroke in odrasle tudi na Dolu pri Hrastniku

Šolska ambulanta

Že smo poročali o prenovi šolske zobozdravstvene ambulante na matični šoli, ob tem pa iz Zdravstvenega doma Hrastnik sporočajo, da v ambulanti storitve izvajata zobozdravnica Biljana Ilievska, dr.dent.med. in medicinska sestra Katja Krautberger.

Zobozdravstvo za otroke in odrasle tudi na Dolu pri Hrastniku

Zdravstveni dom Hrastnik je prevzel zobozdravstvene storitve od koncesionarke Gordane Spaić, dr.dent.med. in bo izvajal storitve v prenovljeni zobozdravstveni ambulanti tudi na Dolu pri Hrastniku. Zobozdravstvene storitve bosta pod okriljem zobozdravnice Sare Zlatanovske, dr.dent.med. in medicinske sestre Barbare Žagar (naročite se lahko na 03 56 30 859). Zobozdravstvene storitve bosta izvajali za otroke in po novem tudi za odrasle. Naročila in opredelitve bosta sprejemali vsakodnevno po urniku, ki je objavljen na spletni strani ZD Hrastnik.

“V Zdravstvenem domu Hrastnik se v teh težkih časih trudimo zagotavljati zdravstveno varstvo po svojih močeh.” pravi direktor Gregor Pajić. Ob tem pa obveščajo še, da sprejemajo opredelitve za izbranega osebnega zdravnika (Za dogovor lahko pokličete na 03 56 54 455).

Print Friendly, PDF & Email